Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@16:24:14 GMT

کلاهبرداری از شهروندان با تبلیغات فروش سیم کارت رند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۱۰۲۰

کلاهبرداری از شهروندان با تبلیغات فروش سیم کارت رند

رئیس پلیس فتای استان اصفهان با اشاره به شگرد جدید مجرمان سایبری با تبلیغات فروش سیم‌کارت رند، گفت: این مجرمان از طریق فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی، ارسال پیامک و حتی برقراری تماس تلفنی با افراد، از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، اظهار کرد: به‌تازگی گزارش‌های متعددی در زمینه تماس‌های تلفنی تبلیغاتی و بازاریابی مرتبط با این موضوع داشته است که نشان‌دهنده افزایش فعالیت کلاهبرداران در حوزه فروش سیم‌کارت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌علاوه کوچک‌بودن و خرد بودن این نوع کلاهبرداری موجب می‌شود هم‌وطنانی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند، تمایلی به مراجعه به مبادی قانونی و پیگیری موضوع نداشته باشند.

وی افزود: این مجرمان با ادعای اینکه شماره‌های رند یا نزدیک به شماره کاربر را در اختیار دارند، حتی گاه تا چند برابر قیمت واقعی سیم‌کارت از کاربر پول دریافت می‌کنند و در پایان شماره‌ای متفرقه، غیررند و غیرمشابه را به فرد تحویل می‌دهند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: مهم‌ترین محل تبلیغات این افراد فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است که ضرورت دارد کاربران نسبت به این موضوع دقت کنند و در صورت نیاز به خرید سیم‌کارت حتماً از نمایندگی‌های مجاز اپراتورهای مخابراتی خرید کنند تا مورد سوء‌استفاده قرار نگیرند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان خاطرنشان کرد: این کلاهبرداران برای بالا بردن احتمال فروش سیم‌کارت خود با تبلیغات اغوا کننده، از جمله اینکه سیم‌کارت دارای ویژگی‌هایی همچون اینترنت رایگان با قابلیت دانلود چندین گیگابیت است، کاربران را به خرید تشویق می‌کنند، در این ترفند این افراد با خرید و فعال‌سازی اشتراک اینترنتی کم‌حجم و ارزان‌قیمت، متقاضیان سیم‌کارت را فریب داده و سیم‌کارت را چندین برابر قیمت واقعی آن به فروش می‌رسانند.

سرهنگ مرتضوی ادامه داد: با توجه به اینکه فروش سیم‌کارت رند به وسیله خود اپراتورها صورت می‌گیرد و حتی برخی از این حراج‌ها آنلاین است، کاربران به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورند و برای خرید سیم‌کارت رند یا شماره خاص فقط باید منتظر اعلام اپراتورهای مخابراتی باشند تا در این حراج‌ها شرکت کنند و شماره موردنظر خود را به قیمت واقعی خریداری کنند.

کد خبر 455032

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس پلیس فتای استان اصفهان سرهنگ مرتضوی فروش سیم کارت شبکه های اجتماعی ارسال پیامک کلاهبرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فروش سیم کارت سیم کارت رند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: شیادان سایبری با ایجاد کانال در شبکه‌های اجتماعی و وعده فروش سوالات کنکور، پس از جلب اعتماد قربانیان، مبالغ بسیار زیادی را کلاهبرداری می‌کنند. پس از واریز وجه توسط قربانیان، شخص کلاهبردار سوالات کنکور سال‌های قبل که به صورت رایگان در اینترنت وجود دارد را ارسال می‌کند و با این روش از هموطنان کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتا خوزستان افزود: هموطنان توجه داشته باشند با توجه به بالا بودن امنیت طراحی، تکثیر و توزیع سوالات کنکور امکان اینکه این سوالات قبل از شروع امتحان در اختیار افراد قرار گیرد بسیار پایین و ناممکن است.

 به دانش آموزان و داوظلبان کنکور هشدار داده می‌شود فریب تبلیغات دروغین کلاهبرداران سایبری را نخوردند و به هیچ وجه اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • دستگیری عامل کلاهبرداری ۲۰۰ میلیاردی در گرگان
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند