Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، فروشنده‌ها می‌گویند قیمت سیمکارت کد یک بین ۴۰ تا ۴۶ میلیون تومان است و اگر عددهای بعدی با هم هماهنگ باشند ارزش خط تا ۳۰۰ و ۵۰۰ میلیون تومان بالا می‌رود. تنها پنج، شش شماره وضعیت خاص دارند و ممکن است قیمتشان به ۳۰ تا ۴۰ میلیارد برسد.

خرید خط ۰۹۱۲ با چهار رقم اول ۱۱۱۱ و سه رقم پایانی ۳۳۰ نیازمند دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان وجه رایج مملکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر متوسط قیمت دلار را در ماه گذشته ۳۱ هزار و ۸۰۰ تومان فرض کنیم، قیمت این سیمکارت به حدود ۷۸ هزار دلار می‌رسد که برای خرید یک دستگاه مرسدس بنز کلاس S کفایت می‌کند.

چند خط ۰۹۱۲ دیگر با ارزش یک تا ۲.۵ میلیارد تومان آگهی شده‌اند و صاحبانشان برای آن‌ها در به‌در دنبال مشتری می‌گردند. وسط آگهی‌ها چندتایی سیمکارت رند ایرانسل هم به چشم می‌خورد. مثل سیمکارتی دائمی با پیش‌شماره ۰۹۳۶ که به‌صورت رند تکرارشونده به عددهای ۳۶، ۱۸، ۱۸ و بالاخره ۹ ختم می‌شود و قیمت فروش آن را یک میلیارد تومان تعیین کرده‌اند.

 خرید سیمکارت ایرانسل با پیش‌شماره دائمی ۰۹۳۵ و سه رقم اول ۹۴۴ و چهار رقم پایانی ۴۴۴۴ به ۵۰۰ میلیون تومان بودجه نیاز دارد. بعضی‌ها پس از شنیدن این عددها سرشان را به نشانه تاسف تکان می‌دهند و می‌گویند کسی حاضر نیست بابت یک سیمکارت موبایل این اندازه پول خرج کند. لابد خبر ندارند در بازار سیمکارت‌های رند عددهای افسانه‌ای زیادی وجود دارد. مثلا دو سال قبل، خبری درباره فروش یک سیمکارت رند با قیمت ۳۰ میلیارد تومان منتشر شد.

خرید خط ۰۹۱۲ با قیمت افسانه‌ای

خرید خط ۰۹۱۲ رند از نظر شما احتمالا دل شیر می‌خواهد یا مقداری شوریدگی و دیوانگی، اما فروشنده‌ها می‌گویند با وجود قیمت‌های نجومی و میلیاردی، سیمکارت‌های رند به‌راحتی و در کسری از ثانیه معامله می‌شوند. خریداران آنها، بیشتر شرکت‌های تبلیغاتی و هلدینگ‌های بین‌المللی هستند. آن طرف قضیه هم داستانی شنیدی دارد. یکی از کسانی که صاحب سیمکارت رند است می‌گوید پس از اینکه چندین و چند بار تماس‌هایی دریافت کرد که در آن پیشنهادهایی برای خرید سیمکارتش دریافت کرد، وسوسه شد خودش آن را آگهی کند، اما با ۵۰۰ میلیون تومان هم کسی حاضر نیست آن را بخرد.

بررسی ها نشان می دهد که تعداد قابل‌توجهی از آگهی‌های فروش سیمکارت رند، بیشتر از یک سال قبل منتشر شده‌اند. فروشنده‌ای می‌گوید در همین بازار فعلی، قیمت سیمکارت کد یک بین ۴۰ تا ۴۶ میلیون تومان است، ولی اگر عددهایی که بعد از کد یک آمده‌اند، هماهنگ باشند قیمت بالا و بالاتر می‌رود و حتی ممکن است به ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان برسد. تعداد شماره‌های خیلی خاص زیاد نیست. نهایتا پنج تا شش تا شماره خاص ممکن است به میزان ارزش ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان برسند. جفت شدن چند شماره مشابه، مثل هفت عدد یک یا هفت عدد دو، چنین حالت افسانه‌ای به قیمت سیمکارت می‌دهد. خیلی از فروشنده‌ها اصلا سمت چنین سیمکارتی نمی‌روند و از آن فرار می‌کنند.

خرید خط ۰۹۱۲ به شماره عادی

خرید خط ۰۹۱۲ با کد یک، به‌گفته فروشنده‌ها در حال حاضر با بودجه زیر ۴۰ میلیون تومان امکان‌پذیر نیست. متوجه که هستید؟ دیگر درباره سیمکارت‌های رند حرف نمی‌زنیم و منظورمان از کد یک، سیمکارت‌های معمولی است. فروشنده‌ها می‌گویند قیمت سیمکارت کد یک ممکن است به یک میلیارد تومان هم برسد.

خرید خط ۰۹۱۲ با کد دو و سه، به حداقل ۱۴ میلیون تومان بودجه نیاز دارد. قیمت سیمکارت ۰۹۱۲ کارکرده با کد چهار و پنج، از ۱۰ میلیون تومان به بالا است و کف قیمت سیمکارت کد ۶ همراه اول به حدود ۹ میلیون تومان می‌رسد. با حدود هشت میلیون تومان می‌توان یک سیمکارت ۰۹۱۲ کد هفت خریداری کرد و قیمت خرید خط ۰۹۱۲ با کد هشت به حداقل هفت میلیون تومان می‌رسد. بررسی‌های فرارو نشان می‌دهد برای انتخاب و خرید خط ۰۹۱۲ با کد ۹ از بین آگهی‌های منتشر شده در اینترنت باید شش تا ۱۸۰ میلیون تومان پول خرج کرد.

شیوه شناسایی خط ۰۹۱۲ رند

فروشنده‌ها می‌گویند قیمت سیمکارت کد یک بین ۴۰ تا ۴۶ میلیون تومان است

قیمت سیمکارت رند حساب و کتاب خاص خود را دارد؛ در این بازار با اصطلاحاتی مانند سیمکارت رند آیینه‌ای، سیمکارت رند دو تایی، سیمکارت رند پله‌ای، سیمکارت رند هزارتایی، سیمکارت رند معمولی و... روبرو می‌شوید که قیمت سیمکارت را تعیین می‌کنند.

سیمکارت رند پله‌ای‌: این مدل شامل شماره‌هایی می‌شود که حداقل چهار رقم اول یا آخر آن‌ها را اگر دو رقم دو رقم جدا کنیم، رقم یکان یا دهگان آن‌ها برابر باشند و به دو دسته پله‌ای از اول و پله‌ای از آخر تقسیم می‌شوند.

سیمکارت رند آینه‌ای‌: این نوع رند شامل شماره‌هایی می‌شود که حداقل چهار رقم اول یا آخر شماره به‌صورت قرینه قرار گرفته باشند. مانند: ۵۱، ۱۵، ۰۹۱۲ یا ۴۱، ۱۴ *** ۰۹۱۲ در صورتی که سه رقم اول و آخر شماره نیز قرینه باشند باز هم شماره رند آینه‌ای به‌حساب می‌آید.

سیمکارت رند ترازویی: به شماره‌هایی که سه رقم ابتدایی شماره با سه رقم انتهایی دقیقا یکسان باشد، رند ترازویی می‌گویند.

سیمکارت رند ترتیبی: در صورتی که حداقل سه رقم از شماره به‌صورت اعداد پشت سر هم و به ترتیب در ابتدا یا انتهای شماره قرار گیرند به آن رند ترتیبی گویند و به دو مدل ترتیبی از اول و ترتیبی از آخر تقسیم‌بندی می‌شوند.

سیمکارت رند جفت جفت: شماره‌هایی که در آن اعداد بعد از پیش شماره یا در انتهای شماره به صورت دو رقم، دو رقم یکسان باشد رند جفت جفت می‌گویند. مانند: *** ۸۵، ۸۵، ۰۹۱۲ یا ۲۶، ۲۶ *** ۰۹۱۲. این نوع شماره‌های رند دارای انواعی مثل جفت جفت اول، جفت جفت از آخر، سه جفت از اول و سه جفت از آخر هستند.

سیمکارت رند ۱۰ دهی: در این نوع رند اعداد تشکیل‌دهنده شماره به‌صورت مضرب‌های ۱۰ یا مضرب‌های ۱۰ در آن‌ها به‌صورت پله‌ای در ابتدا یا انتهای شماره قرار گرفته‌اند.

سیمکارت رند هزاری و ۱۰ هزاری: همانگونه که از اسم آن مشخص است اعداد به‌صورت هزار، ۱۰ هزار یا مضربی از آن در ابتدا یا انتهای شماره قرار می‌گیرند.

سیمکارت رند میلیونی: شماره‌هایی که حداقل پنج عدد صفر در آن‌ها وجود داشته باشد، به‌صورت میلیون خوانده می‌شوند و از مرغوبیت بالایی برخوردار هستند.

سیمکارت رند تکراری‌: اگر در یک شماره یک عدد به‌صورت مرتب و پشت سر هم تکرار شود به آن رند تکراری می‌گویند. هر چه تعداد تکرار عدد مورد نظر بیشتر باشد، شماره از مرغوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود.

سیمکارت رند تکرار پیش‌شماره: شماره‌هایی که در ابتدا یا انتهای آن‌ها پیش‌شماره مجددا تکرار می‌شود، به‌دلیل سادگی در به‌خاطر سپردن شماره رند محسوب می‌شوند.

سیمکارت رند تاریخ تولدی: شماره‌هایی که با یک تاریخ تولد شروع می‌شوند یا به یک تاریخ تولد که معمولا یکی از سال‌های شمسی است، ختم می‌شوند را رند تاریخ تولدی می‌گویند.

سیمکارت رند متشکل از دو رقم: در صورتی که اعداد شماره، تنها از دو عدد تشکیل شده باشند، دارای قیمت بالایی بوده و رند به حساب می‌آیند.

سیمکارت رند تکرار دو رقم یکی: اگر چهار رقم اول یا آخر شماره به صورت xxyy باشند این نوع شماره رند را تشکیل می‌دهند.

کد خبر 694160 برچسب‌ها خبر مهم قیمت - تنظیم بازار گرانی موبایل - سیم‌ کارت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم قیمت تنظیم بازار گرانی موبایل سیم کارت فروشنده ها می گویند ابتدا یا انتهای ۵۰۰ میلیون تومان میلیارد تومان شماره به صورت شماره هایی انتهای شماره سیمکارت رند پیش شماره افسانه ای جفت جفت سه رقم پله ای دو رقم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!

یکی از اخبار مرسوم این روز‌ها در کشورمان، اخبار مربوط به گرانی تمامی اجناس و کالا‌ها است. قیمت خودرو نیز در این بین به‌صورت آرام یا ناگهانی پرواز می‌کند و مصرف‌کنندگان بیشتری را از خرید خودرو ناامید می‌کند.

به گزارش دیجیاتو، در روزگاری نه‌چندان دور، با بودجه ۱۰۰ میلیون تومان یا کمتر از آن می‌توانستید خودرو‌های مناسبی را برای رفت‌وآمد خود خریداری کنید. بااین‌حال آیا اکنون هم می‌توان با ۱۰۰ میلیون تومان خودرو خریداری کرد؟

البته باید به این موضوع اشاره کنیم که رقم ۱۰۰ میلیون تومان (معادل تقریبی ۱۵۴۰ دلار) به هیچ عنوان آسان به دست نمی‌آید. برای تهیه‌کردن این بودجه، باید حقوق خود را به مدت ده ماه پس‌انداز کنید یا آن‌که بانک‌های مختلف را برای تأمین وام مورد نیاز جستجو کنید. در ازای این تلاش سخت، تنها خودرو‌های کارکرده متعلق به دو دهه پیش به انتظار شما نشسته‌اند!

جدول گزینه‌های خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان، اردیبهشت ۱۴۰۳:

خودرو‌های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بازار درحال‌حاضر، اتومبیل‌های اقتصادی دهه ۱۳۸۰ بازار ایران هستند که در آن دوران رقبای سرسخت یکدیگر به حساب می‌آمدند. پراید از سایپا و پژو آردی از ایران‌خودرو، ارزان‌ترین گزینه‌های خرید برای مشتریان ایرانی در اوایل و اواسط دهه ۱۳۸۰ خورشیدی بودند. این خودرو‌ها برخلاف پیکان، ظاهر مدرن‌تری داشتند و از نظر امکانات نیز فاصله کمتری با خودرو‌های مطرح آن زمان نظیر پژو ۲۰۶، پژو ۴۰۵ و زانتیا داشتند. نسخه‌های کارکرده این خودرو‌ها با شرایط نه‌چندان مطلوب، تنها گزینه‌های موجود برای خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان به شمار می‌آیند.

نکته‌ای که در این بین وجود دارد، تفاوت بین گزینه‌های موجود از پراید و پژو آردی است. تنوع پراید در بازه قیمتی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر است. مصرف‌کنندگان نیز به‌دلیل نگهداری آسان‌تر پراید نسبت به پژو آردی، تمایل بیشتر به خرید پراید نشان می‌دهند. ازاین‌رو قیمت پراید در مقایسه با قیمت پژو آردی مشابه خود، اندکی بالاتر است. در سوی دیگر خرید پژو آردی گزینه مناسب برای افرادی است که خودرویی با ظاهر بهتر و اتاق ایمن‌تر می‌خواهند.

دیگر خبرها

  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • لاکچری‌ترین فروشگاه آب معدنی جهان در این شهر ایران رونمایی شد + ویدئو
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • مدیر ورزشی بایرلورکوزن: گرانیت ژاکا موثرترین خرید ما بود